Today i'm sad :'(

ASSALAMUALAIKUM..

Hari ni nk cerita pasal kesedihan yg dilalui oleh aku..sedih tul lh..kawan-2 aku semua nak masuk asrama..tapi, aku sorang je yg tak masuk asrama..biasa lh, result tak berapa nak cemerlang lh katakan..setiap hari aku badmood..tahun ni, banyak betul dugaan yg aku kene tempuhi..amat menyedihkan bagiku..sepanjang minggu ni, aku sentiasa tak ada semangat..tapi kadang-2 tu ada juga lh aku gembira..tapi, bila gembira tu dh hilang, aku terus tak ada semangat..Ya Allah, berikan lah aku kekuatan untuk meneruskan perjalanan hidupku yg masih jauh ini..mesti orang lain pelik, pasal kawan masuk asrama pun dh lemah semangat..bukan apa..kita orang rapat dari sekolah rendah lagi..kita orang ni macam "buddyz".."buddyz" tak kan terpisah n bla bla bla..haha..k la, kat sini saja lah cerita yg hendak d'sampaikan..malas nak tulis panjang-2 sebab tak ada idea nak tulis..hahax >_<..semoga berjumpa lagii :)

WASSALAM..
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^

10 comments:

FiNa Woo said...

Adik...x perlu sedih...yang penting berusaha utk SPM...ddk asrama x seindah mana...Akak dah ada pengalaman...Kita kena happy and banyak2 berdoa supaya hidup kita sentiasa mengecapi kejayaan..Mungkin Allah sembunyikan kejayaan yg lebih manis untuk adik pd masa akan dtg...Sekarang Allah balas usaha kwn2 adik dgn peluang dpt msuk asrama...Bersyukur dan memperbaiki diri sendiei ye...

NurAmira said...

okay kak :) thanks sbb bagi nasihat kt saya :)

FiNa Woo said...

welcome...x suka dengar cerita sedih2 nie....hehee...

NurAmira said...

okay ;) .. nnti saya post entry happy-2 je lain kali..hehe

tiRaHmUsS said...

tirah tau prasaan 2 cmne.. tpi ingt ye adx nur amira..
kte akn sntiasa d'beri dugaan.. lgi2 di usia rmaja nie.. mcm2 akn b'laku.. jdi.. kuatkn smangat.. tbahkn hati.. :)

NurAmira said...

ok kak :) thanks sbb nasihatkan saya :)

Puteri Nur Hidayah said...

xmau sedih2 yerh... Saya pun sedih jgak bila brpisah ngan kawan2 trbaek coz saya msuk asrama..

But rmember.., wlau jauh mana pun.., klau diorang tu btol teman sejati kita.. Mereka msti akan ingat pada kita wlau pn jarang jumpa.. :)

Hanna Nabiella said...

akak pown xsuke if kwan2 akak jauh dri akak, ase mcm dok sorg2 at tmpt yg kite xknl. huhu. tapi, pape pown kite kne move on. try berkwan dgn org lain plak ye ^^

NurAmira said...

huhu..tul jgak tu..hehe

NurAmira said...

ok kak :) hehe