Penat ?

ASSALAMULAIKUM..

Urmm..sejak semenjak ni asyik penat je..iye lahh, kelas pertama kena balik lambat..pukul 4:30 tu..adoii !! tak pe lahh..asalkan dapat belajar, kan-3..selalunya cuti hari sabtu dengan ahad kan ?? tapi, rasa macam tak rasa cuti tu..biasa lahh, asyik dating je dengan internet..mana tak nye...kan-3..haha..hari ni baru free nak post entry sebab hari ni tak ada kerja sekolah..hehe..*gembira tak terkata*..suka-3..urmm, sekarang ni selalu sangat sakit kepala..huh ! sekejap sakit kepala, sekejap tak sakit..mana satu lahh..tak fokus nak belajar tau..*ayat gedik*..haha..tapi kalau d'suruh makan ubat,aku selalu buat-2 tak sakit kepala..hehe..biasalah, aku ni tercalon daripada senarai orang-2 yang tak suka makan ubat..hehe..burukkan perangai ?? *memang buruk pun*..haha..k lahh, sampai d'sini saja lahh cerita yang hendak d'sampaikan..tak ada idea lagii nak menaip ni..hehe..okay, semoga berjumpa lagi..bye-2 :))

WASSALAM..


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^

4 comments:

Bibiyll yusoff said...

best ape dpat belajar :)

NurAmira said...

hehe..mmg pun :)

Hanim Irsyad said...

masuk asrama kew? :)

NurAmira said...

eh, tak lahh..sekolah biasa jee..hehe