School Tomorrow :(

Assalamualaikum and annyeong ^^

Esok, aku sekolah hari yg ketiga..huh ! malas lh nk pegi sekolah..baru tiga hari sekolah..ish3..rasa lain lh pula bila menjejakkan kaki ke sekolah menengah ni..biasalah, baru masuk form 1..budak form 1 kene buat baik dengan senior??..ye la tu..baru masuk sekolah dh ada senior ngumpat pasal form 1 ni..uhuhu..kecil hati aku d'buatnya :'( ..tau lh die org senior kt sekolah tu..cuba kalau die org jadi form 1 balik..rasa kecil hati juga kan?? rasa nk terajang pun ada juga kan?? haha..itu lh perasaan aku sebenarnya bila die org mengata form 1 ni..huh! senior boleh ke buat suka hati ngan budak form 1 ni..mana boleh !! sepatutnye die org kene lh bagi contoh yg baik kt kite org ni..ye lh, kite org ni baru je masuk form 1..urmm, sedih lh..baru je nak rasa macam mana sekolah kt sekolah menengah ni..dah ada suara sumbang yang paling sumbang aku pernah dengar..(betul ke aku tulis ni??) hehe..dh tak boleh nak buat apa-2 dh..berserah saja lh kepada Allah :)) k la,smpai kt sini saja lh cerita yang nk d'sampaikan :) semoga berjumpa lagi :)

Wassalam ^^

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^

9 comments:

-tikah- said...

wahh...dh msok sklah menegah yer mira..
mula2 mmg mcm tu..tapi nnt dh biasa mest best punya.. goodlcuk.. :)

NurAmira said...

hehe..ok,thanks

...iSyA Purple* said...

akak dulu mase form1 pon kene macam tu jugak..tapi skarang ni akak pulak duk ngumpat psal budak2 form1..heheheee..juz kidding..

NurAmira said...

hahax..terbaik lh kak ;D

pyka asri said...

:) baru masuk sekolah menengah ye adq ? gud luck eh .kak pyka sekadar nak kongsi je :) akk dlu pun pernah jd junior n senior , mereke kadang2 mb tersalah kate . hehe , lagi pun kite kene think positif . kalau yg mereke katekan tu kite boleh ubah right :) lagi pun bende tu kite akan rotate juga , nnty bila adq dah jd senior , adq pun tahu macamane :) hehe , hidup nie kan roda :) btw . sory kalau akk sala kate :) keep in touch

sabella mohamad said...

gudluck ye dik . memula je tu dorang mengata . lelama inshaAllah takde dah ;)

NurAmira said...

huhu..thanks kak pyka sbb bgi nasihat :) dan juga kak sabella :)

Izyan Yan Cinnamon said...

aleh depa cemburu tu sebab semua student form 1 semua cute miut je..^^

NurAmira said...

ehehe..terbaikk lh kak izyan :)